Over ons

Willis Towers Watson Belgium maakt deel uit van de Willis Towers Watson groep (NASDAQ: WLTW), die met 40.000 medewerkers meer dan 140 landen wereldwijd bedient.

We zijn een vooraanstaande wereldwijde leverancier van advies, bemiddeling en oplossingen die klanten over de hele wereld helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden.

Wij ontwerpen en leveren oplossingen die risico beheren, arbeidsvoorwaarden optimaliseren, talent laten groeien en meer kracht geven aan kapitaal om organisaties en personen te beschermen en te versterken.

Ons unieke perspectief stelt ons in staat om de cruciale kruispunten tussen talent, middelen en ideeën te zien – de dynamische formule die bedrijfsprestaties verbetert. Samen, benutten wij het potentieel!

Elke dag engageren onze 250 medewerkers in België zich om een uitmuntende service te verlenen aan lokale en internationale klanten.

Willis Towers Watson is in België dankzij haar regionale kantoren in Luik, Zellik, Brussel, Hasselt en Kortrijk dicht in de buurt van haar klanten-ondernemers.

Onze ambitie

Onze doelstelling bestaat erin om wereldwijd een toonaangevende leverancier te worden van diensten, advies, bemiddeling en verzekeringsoplossingen.

Onze waarden

  • Sterke klantfocus
  • Klemtoon op teamwork
  • Intrinsieke integriteit
  • Wederzijds respect
  • Voortdurend streven naar uitmuntendheid

Wereldwijd lokaal aanwezig

Schaalvergroting, diversiteit en financiële slagkracht

Onze bedrijfssegmenten

Onze bedrijfssegmenten zijn ontstaan door het in kaart brengen van onze bestaande activiteiten en geografische spreiding:

Onze visie en aanpak

De klant centraal:

Heeft u een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

of maak een afpraak met één van onze vestigingen:

kaart België